Det bästa från haven

Allt börjar med råvaran, och känner du att du vill laga till något från grunden så hjälper vi dig gärna. Hos oss finns Ölands mest välsorterade fiskdisk med dagliga leveranser från hav och sjöar. Vi skär och filéear gärna precis efter dina önskemål!

Eget rökeri

Vi är stolta över vårt egna rökeri, där vi på klassiskt vis med ved och spån från Öländsk al gör fantastiska rökta produkter. Prova gärna vår storsäljare, Varmrökt lax!

Deilkatesskök

Från vårt eget kök kommer det dagligen sillinläggningar, nykokta skaldjur, smarriga färdigrätter och goda pajer. Vi är noga med att bara välja de bästa råvarorna när vi gör våra delikatesser, det kommer du märka när du provar våra produkter!

Delikatess-hyllan

I vår delikatesshylla har vi handplockat sådant som vi själva gillar. Från världens alla hörn kommer oljor, konserver, oliver, pasta i en salig blandning. Vad alla produkterna har gemensamt är att det är av högsta klass!

Kött

Vi gick och funderade varför man inte kunde köpa riktigt bra kött i Borgholm, och nånstans där föddes idén om att erbjuda högkvalitativt kött i vår butik.


Varje vecka tar vi hem spännande detaljer från nöt, lamm, kalv & gris. Gemensamt för alla är att de är av yttersta klass. Vi gillar spårbarhet och kan berätta mer om varje detalj, precis som det skall vara. Såklart finner du som vanligt alla tillbehören för att kunna laga en komplett måltid, och givetvis står vi alltid till tjänst med råd och tips!