Vi har valt att sätta samman färdiga menyer, alla med olika innehåll, men gemensamt har de att de är gjorda av oss i vårt egna kök, med endast de bästa råvarorna. 

Menyer måste beställas för minimum 8 personer och vi behöver din beställning minst 2 vardagar i förväg för att kunna tillgodse alla behov. Allting levereras på engångsfat och hämtas i butiken i Borgholm.

Alla priser är inklusive moms. 

Funderar ni över något så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er!


Saltstänk buffemeny

  • Varmrökt laxfilé serveras med sås gjord på stenbitsrom, dill och citron
  • Potatissallad med dijonsenap, kapris, örter och gräddfil
  • Marinerade vintergrönsaker
  • Levainbröd från Fredriks Bröd & Bakverk


Pris per person 165:-(min 8 port)

hAVSBRIS buffemeny

  • Ugnsbakad lax med vitlök och örter, toppad med tomat och persilja
  • Couscous med saffran, rostade grönsaker och lime
  • Halstrade havskräftstjärtar med chili, citron och ruccola
  • Sval yoghurtsås med olivolja och mynta
  • Levainbröd från Fredriks & Bröd och bakverk


Pris per person 225:- (min 8 port)

Trerättersmeny

Trerätters att värma hemma:

  • Krämig Hummersoppa serveras med en kompott på hummer, bakad rotselleri, dill och toppas med ett sellerikrisp.
  • Ugnsbakad bergtungafile , fylld med mörkokt spetskål och äpple. Tillsammans med västerbottendushesse, vitvinssås och bakade rotfrukter från Solmarka gård.
  • Mörk chokladmousse med hallontryffel i glas, serveras på en browniebotten.

Pris per person 350:- (min 8 port)

Skaldjursfat

Här plockar vi ihop ett läckert fat med våra bästa skaldjur färdigt att ställa fram på bordet.

Halv hummer ca 250g

Färska räkor ca 100g

Havskräftor ca 200g

Blåmusslor ca 100g

Halv krabba ca 300g


375:- per portion (min 2 port)

Komplettera gärna med våra goda såser, röror och nybakat bröd från Fredriks bröd & bakverk

Något sött därtill? 

Tillsammas med vår kompis Fredrik på Fredriks Bröd och Bakverk har vi också möjlighet att leverera en söt avslutning till middagen.  

55:- st 

Välj mellan:

  •  Vaniljbavarois med äppelkompott och mandelkaka
  • Chokladmousse med hallontryffel och brownie
  • Mandeltartlett med hasselnöt och chokladfyllnig, toppad med salt vaniljkola
  • Citrontartlett med mördeg, citronkräm och italienskmaräng